maanantai 6. huhtikuuta 2015

KAUPUNGISSA

 Heips! Oon asunut jo kolme kuukautta kaupungissa. Ai miltä on tuntunut? No pirun hyvältä! Ylempi kollaasi (btw, snapchat: viiviviiri) tiivistää kuluneet kuukaudet aika hyvin: hauskanpitoa kavereiden kanssa (kyllä, olen saanut kavereita, vaikka sitä aluksi vähän jännitin, haha!!), pal-jon opiskelua ja vähän vastapainoksi shoppailua. Oon siis kotiutunut erittäin hyvin. Mulla on kivaa, koulu on täyskymppi ja Lahtikin tuntuu ihan mukavalta paikalta. How great?
♥ Parasta kaupungissa asumisessa on se, että voi mennä milloin vaan elokuviin, ravintolaan syömään, hakemaan sokokselta tarjouksessa olevan ripsivärin tai istahtaa satamaan kivaan kahvilaan. Tai se, että voi hypätä junaan ja mennä vaikka Helsinkiin, ihan tosta noin vaan. Kyllä on kätevää!!!

  Tää muutto - kaupunki - toi mukanaan myös yhden vähän unohtuneen jutun. Nimittäin urheilun ja sen tuoman ilon. Voi kuinka mä olinkaan kaivannut sitä! Nyt mun arkeen kuuluu ainakin kolme treeniä. Oon ihan hurahtanut body pumppiin - ihan kun ois salilla ja ryhmäliikunnassa samaan aikaan! Hyvinä kakkosina tulee core-tunnit, jooga ja tietty se kuntosali. Pointsit Lamk Sportsille!! Ehkä mä ens syksynä raaskin ostaa ihan oikeen kuntosalijäsenyyden.. Näitten lisäksi oon hilpassu ton parin-kolmen kilsan koulumatkan melkeen joka aamu. Ihanan virkistävää. Melkeen vois hästätägätä tähän perään, et lovemylife, haha.  


2 kommenttia:

  1. ihana kuulla että sulla menee hyvin siellä <3 onko sairaanhoitaja koulussa vaikeeta? Mietin kans hakea sinne, kun täältä lähihoitaja koulusta pääsen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä vaikee kysymys! Mulla ei itselläni oo ollut vielä minkään kurssin kanssa vaikeuksia - päinvastoin oikeastaan. Mutta pitää ottaa huomioon, että tää on mun ihan ykkösjuttu täällä! Eli opiskelulle jää hyvin aikaa ja, kun motivaatio on huipussaan niin kaikki tehtävätkin tuntuu kivalta. Että ehdottomasti ammattikorkeeseen vaan pyrkimään, ei täällä nyt niin vaikeeta oo. Varmasti selviät! Etenkin, jos hoitoala tuntuu omalta. Tsemppiä sinne kouluun <3

      Poista