keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

ONE LAST TIME, WANHAT 2013

Mekko, joka huiteli unelmamekon tasolla. Vaaleansininen tylliunelma, tuhkimo-mekko. Täydellisesti onnistunut kampaus, yllättävän hyvä meikki, 0 kaatumista ja 0 revennyttä helmaa! Tanssiminen oli oikeasti hauskaa ja toivottavasti se myös näkyi. Tätä päivää jää niin kaipaamaan. Muistona komeilee kunniakirja, Parastanssipari! Teemana oli Hollywood. Päästiin kävelemään punaista mattoa pitkin(!!) Illalla jatkoiltiin rajusti ja sieltä ei valitettavasti liikene kuvamateriaalia julkaisuun.. Tässä muutama danssailukuva ja tässämärinsessana. Hih!

12 kommenttia:

 1. kaunokainen!! ihana mekko, ihan tuhkimo olit kyllä :--)

  VastaaPoista
 2. Mekko ois ihan kiva jos ei ois olkaimii

  VastaaPoista
 3. minustakin vähän ruma puku

  VastaaPoista
 4. :DDD:D:DD voi hitto teitä anot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama anonyymi siellä varmaa piikittelee ku minuutin välein on kommentit tullu, huvit kullakin

   Poista
  2. hei nyt joku järki tähän touhuun.......laitappa itestäs kuvaa ni katellaa, että kuka on ja minkäki näkönen, jos kehtaa tulla tänne tollasta huuteleen ni varmaan voi ihan nimellä ilmoittautua? mrs. täydellisyyys. PS. koita elää kateutes kanssa, viivi on kaunis, ei se siitä muuksi muutu :)

   Poista
  3. En kyllä rumaks haukkunut viiviä vaan sanoin että mekko on hieno mutta oisi hienompi ilman olkaimia

   Poista
  4. no mutta luultavimmin kaikki noi kommentit on sulta ku minuutin välein ne on tullu, että kolmesta kommentista tuli ainaki selväks että sun mielestä puku oli ruma. ja viivi on aika pullee, öööö ???

   Poista
  5. Mä en sanonutviiviä pulleeks mä sanoinvaan että mekko ois hienonmpi ilman olkaimia koska mekko on oikeasti muuten hieno eikä viivikään ole ruma (: ja tottakai viivillä saa olla millainen mekko vaan sanoin vaan mielipiteeni ja mielestäni mekko onnmuuten hieno

   Poista
 5. Ootteko te lopettamassa teidän blogia vai miks tossa lukee one last time? :(

  VastaaPoista