tiistai 16. joulukuuta 2014

THE RIPSITUPSUT

Here we go. Paljon puhutut ripsitupsut. Tää postaus on nyt roikkunu tuolla luonnoksissa monta viikkoa, ja edelleen ihan ällöttää julkasta tää näitten surkeitten kuvien takia, mutta täältä tulee! Mitä tarvitset? Ripsitupsuja (kuvassa Revlonin, ostettu Tokmannilta), hyvää liimaa (suosittelen Revlonia!!), pinsetit ja peilin. Ennen aloittamista kannattaa lukaista nää vinkit:
1) Pese kädet ja kasvot (eritoten tietenkin silmät) kaikesta meikistä ja liasta perusteellisesti. Kuivaa hyvin, ripsiä myöten! Sen jälkeen asettaudu hyvin valaistetun peilin eteen tykötarpeinesi. 
2) Nappaa tupsu pinsettien väliin ja poista tahmapallo (haha en keksiny sanaa sille mönjälle mikä sen tupsun pitää tossa muovissa paikallaan) tupsun juuresta. Tupsu asettuu silmään paljon paremmin, kun sen poistaa. Eikä tuu semmosta ylimäärästä tavaraa sinne silmään muutenkaan. 
3) Valele liimaa esimerkiksi folion päälle ja dippaa ripsukkaa. Älä kahmaise hirveesti, sillä sitten kuivuminen kestää eikä ripsi ei asetu, vaan poukkoilee omilla teillään. Älä kuitenkaan nuukaile, koska silloin tupsu ei jää paikalleen vaan putoaa joko heti tai sitten heti huomenna. 

4) Sitten ehdottomasti tärkein vaihe. Se mihin asetat tupsun, on aikalailla kaiken a ja o. Jos laitat tupsun aivan omien ripsiesi juureen, on hyvin todennäköistä, että silmiäsi rupeaa kutittamaan ja hankaamaan. Ensimmäisinä öinä ripset jäävät yläluomiisi kiinni ja alkavat sojottaa yläviistoon. Not cool. Laita siis tupsut kuvanmukaisesti: selkeästi juurta kohden, mutta kuitenkin pienen välin jättäen. Itse laitan ripsitupsut aikalailla vaakatasoon, omien ripsieni jatkeeksi. Se näyttää siistimmältä silmän ollessa kiinni, ja jättää himppasen luonnollisemman lookin - tulisi nääs aika pitkät, jos laittaisi ylemmäksi tai viistoon. 
5) Lisää tupsuja rohkeasti jokaiseen pieneen väliin. Mulla käy aina niin, että laitan jotenkin liian vähän niitä tupsuja. Tossa alemmassaki kuvassa olin jo laittovaiheessa sitä mieltä, et nyt on hyvä.  Ja sitten kävi taas klassisesti: seuraavana päivänä lisäilin ja korjailin niitä. Jotenkin tuntuu, että yön aikana ne asettuu paikoilleen ja sitten huomaaki, et no voihan näitä vielä muutaman laittaa näyttämättä hämähäkiltä, haha. 5 kommenttia:

 1. Mää käytän kans noita Revlonin ripsiä ja liimaa nyt ku en oo raaskinu enää pitää ripsienpidennyksiä. Tosi huiput sillo ku haluaa vähän enemmän näyttävyyttä silmiin! :)

  VastaaPoista
 2. aivan ä l y t t ö m ä s t i kiitos !! :-D ehkä nyt keksin sen virheen minkä tein, nimittäin laitoin ripset aina just sinne oman ripsen tyveen, ja sit ne irtoili ärsyttävästi yön aikana! Pakko kokelailla viikonloppuna taas, mä nimittäin jo hetkeks luovutin näiden suhteen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos oli ees vähän apua!!! Mä niin toivon et sun ripsukat pysyy paikallaan täl kertaa :)

   Poista
 3. vieläkö on tekniikka ja tuotteet pysyny samana? vai onko tullu uusia oivalluksia? :D ajattelin taas ens viikolla laittaa tämmöset (:

  VastaaPoista