maanantai 13. elokuuta 2012

MDNA

L U V Madonna Y O U u wanna?
Madonnan keikkaa lähdettiin kattomaan (mamim sanoin....) pankintädin näköisenä, tarkoituksena tulla yöllä kotiin ja kiiruhtaa aamulla kouluun. Mutta niinkuin aina, tuli tähänkin reissuun pari muuttujaa. Jäätiinkin Vantaalle Falmingoimaan ja seistiin jalat rikkipoikkipuhki olympiastadionilla odottaen illan queeenia! Kun keikka vihdoin pärähti käyntiin (sen melkein kahden tunnin viivästymisen jälkeen) niin kyllä se odotus palkittiin. Huikeita efektejä, ihania uusia sovituksia, ronskeja asuja ja silmäämiellyttäviä taustatanssijoita...! Italialainen ravintola ja DRDENIM farkut sekä zarasta napattu alennustoppi hörssyhelmoineen olivat niin sanotusti piste iin päälle!
Harmi vaan, ettei mulla oo mitään superkuvia Madonnasta tai keikalta ylipäätään, vaikka oltiinkin aika lähellä lavaa. En saa niitä puhelimesta siirrettyä ilman tommosta lataushöskää hmh :<

3 kommenttia:

  1. AAA VIIVI, oot niin kauuunis ♥ voi kauhistus miten ihanana ootkaan siellä madonnan tahdissa reivannu! Kaipaan sitte kommentteja drdenimeistä ;)

    VastaaPoista
  2. voiko viivi kukaa oikeesti olla kauniimpi :-) !! ihana <3

    VastaaPoista
  3. äääääääääää voi kuulkaa tiedän vaikka kuinka monta vielä kauniimpaa, mutta kiitos hassut♥ Eltsu noi farkut on iha uskomattomat! superihanat sanon minä :--) Saivat myös tänään koulussa positiivista palautetta luokkatovereilta! kehkeh ihana saada ihania kommentteja ihanilta tytskyiltä :)

    VastaaPoista