sunnuntai 18. marraskuuta 2012

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS

Viisi viikkoa jouluun! Eksyin weheartittiin ihastelemaan kauniita jouluisen valkeita, lumisia kuvia. Ensi viikolla on ehdottomasti pistettävä huone joulukuntoon - jouluvalotJoulu on kyllä semmonen vuoden kohokohta jokaikinen vuosi. Kaikki on iloisia ja ruokaa laitetaan niiin paljon että sitä varmasti syödään seuraavatkin viikonpäivät! Njam, perunalaatikkoo, sua mä odotan ;-)
Kun nyt lähti tälläiselle kohta on se ja se -linjalle niin väkisinki tulee mieleen muukin kun se perunalaatikko! Nimittäin wanhojentanssit ja reissu Englantiin (!!!) Jee kaikkea kivaa tulossa, nyt vielä fiilis kohilleen niiin avót! Ehkä se on se lumi, kunnon kinokset ja ekat hiihto- ja laskettelukerrat alle ennen kun vasta tajuaa et nyt, nyt se fiilis tuli, se talvifiilis!
Dear Santa,
my one and only wish is..5 kommenttia:

 1. Eiks tän blogin pitäs olla all WE are eikä all VIIVI are ? Odottasin että pääsis lukee anskusta joskus jotai, eikä aina vaa ponnahtais sun naamas ekana toho........

  VastaaPoista
 2. ei herranjestas sentään, nyt joku roti. mun oma vika etten oo mitään tänne kirjotellut. ei liity kyllä viiviin mitenkään. tää on meijän yhteinen blogi ja jos se nyt sua (kuka siellä ikinä kirjotteleekan) niin paljon häiritsee, että täytyy anona tänne ulista, niin ehdottaisin keksimään jotakin parempaa tekemistä, kun tänne kommentoimista. kukaan ei sua pakota tätä seurailemaan. luulis, että jos on pokkaa tänne huuvella niin vois sitten esittäytyä ihan omalla nimellääkin.

  VastaaPoista
 3. Voi kauhee mikä kommentti.. Toivottavasti et pahoita mieltä tommosesta koska sehän on vaan kiva että sää postailet, jos toinen ei oo jostain syystä saanu aikaseks niin paljoa :) Oli muuten aivan ihana tämä postaus!! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tämmösen reippaan vuoden jälkeen bloggailussa on oppinu ne negatiiviset kommentit jättämään ihan omaan arvoonsa. Musta on ihana lukea kerranki tällästä hyvää palautetta, kiitos siitä :) Ja mulla on ihan sama periaate, postataan silloin kun ehditään, ja niin usein kuin mahdollista (!?) that's all :) ps. onneks mul on toi oma boduguard, joka jaksaa noita anojaki vähä piikittää takasin ;) hih!

  VastaaPoista
 5. Teillä on tosi hyvä blogi! <3

  VastaaPoista