tiistai 26. helmikuuta 2013

LUMIOLIO

Viime torstain ja perjantain välinen yö oli jotain aivan ennenkokematonta. Päätettiin kavereitten kanssa osallistua meidän lukion Lumiolio -kurssille, jossa siis yövytään puolijoukkueteltassa ja muutenkin eräjormaillaan kaikin mahdollisin keinoin.
Saatiin väliasua myöten kaikki vaatteet maanpuolustusvoimilta. Kylmä iski vaan pariin otteeseen, mutta sekin helpotti, kun vähän halkoi ja sahas puita! Toisilta onnistui, toisilta ei...
Ja tässä komeilee meidän nukkumaluolamme. Kipinävuoroa oli jokaisella teltassa nukkujalla. Mulla oli tosi helppo vuoro (22-24), mutta tuli siinä hetki vielä hengailtua muiden kanssa ennen kun kömpi makuupussiin. Heräsin yöllä siihen, kun mun nassu oli aivan jäässä! Hyrisin ja tärisin ja kirosin.. Onneks aamu tuli nopeasti, kun herätys olikin jo seiskalta.
Teltan lisäks meillä oli onneks myös kota, jossa mm. syötiin ja lämmiteltiin! 
Hauskin osio oli ehdottomasti illalla (pilkko pimeässä !!) tehty hiihtolenkki. Antiikkisuksilla Hanhimäen päälle ja takaisin, otsalampun valossa. Naurua riitti! 
Aamuinen hiihto olikin sitten vähän toinen juttu... Tarkoituksena oli hiihdellä ensin metsää ja stiten jäätä pitkin takaisin kotiin, varustereppu selässä. Ensin vielä hymyilytti, mutta.... Kymmenen lisäkiloa, irtoileva suksen side ja paakkuuntuneet suksenpohjat aiheuttivat muutaman kirsosanaoksennuksen, mutta loppuun selvittiin ja hengissä ollaan. Totally once in a life time -kokemus. EI enään ikinä uudestaan! 


6 kommenttia:

 1. kuulostaa ihan sika kivalta toisaalta miksie meillä ooo tommosta :d haha cool, oot tosi söppe noissa asusteissa :p !
  <3:http://purposeofmylife-sara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. toi oli just maailman siisteintä tonne haluun uudestaan !!!! :DD

  VastaaPoista
 3. Miksei voi olla luonnollinen edes tuolla Huoh.... Prioriteetit

  VastaaPoista
 4. Teetkä Wanhojen Tansseista postauksen? Olis kiva nähdä sun mekko. :-)

  VastaaPoista
 5. tee joku postaus wanhojen tansseista!

  VastaaPoista
 6. mulla on ripsenpidennykset...... muuten kyl ihan meikitön naama :D että ihan natural sinänsä. Tulee ens viikolla postausta, kunhan vain saan kaikki kuvat kasaan (oma kamera flipppasi..) :(

  VastaaPoista