keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

UNELMIEN TULEVAISUUS


Oma koti 
Romanttiseen tyyliin vaaleanpunaisella, pitsillä ja eleganteilla huonekaluilla sisustettu omakotitalo joko syrjemmältä seudulta rannan ääreltä tai keskeltä kylän tai kaupungin toimintaa.  Koti on katto pään päällä, turva jonne voi aina mennä. Se on ehdottomasti tärkein ja tavoitelluin asia, mitä tulevaisuudeltani haluan - olinpa sitten yksinäinen ihminen tai perheen äiti. 
Koiranpentu
Sitten, kun mulla on se oma koti, aion ottaa sinne kaveriksi jotain karvaista. Kissat ei oo oikeen ollu meidän perheen juttu, ja vaikka kisuistakin tykkään, niin silti tähtäimessä on kuitenkin ehdottomasti koira. Eläimet on ihania. Oon varma, että mun luota löytyy jollekkin ihanalle karvapallolle rakastava koti jonain päivänä. 
Häät
Ammatin, kodin, koiran ja suhteellisen hyvän rahatilanteen saavutettuani haluaisin mennä naimisiin rakastamani miehen kanssa. Häiden ei tarvitsisi olla maailman suurimmat eikä hienoimmat, mutta sellaiset, mihin saisin paikalle kaikki sukulaiset ja ystävät.  Paikka, esteettisyys, ruoka ja tunnelma ovat kaiken a ja o. Siellä olisi paljon kauniita kukkia. Päälläni kantaisin tarkoin monen monen ihmisen kanssa valittua valkoista hääpukua. Vihkiminen olisi kirkossa tai ehkä jopa ulkoilmassa. Häiden jälkeen suuntaisimme häämatkalle vaikkapa Malediiveille tai Barbadokselle. 
Vauva
Rakastunut, avioutunut pariskunta on parasmahdollinen paikka lapselle. En voisi kuvitella hankkivani perheenlisäystä rikkonaiseen tai "ihan hyvään" -parisuhteeseen. Siispä vauva tulee mahdollisesti häiden jälkeen, jos siltä tuntuu. Lapsia haluaisin yhden tai kaksi. Jossain vaiheessa ylä-asteella mulla oli semmonen vaihe, että ajattelin etten varmana ikipäivänä hanki lapsia. Mitähän kapinointia sekin oli olevinaan.. haha! Nyt vauva kuuluu mun tulevaisuuden unelmiin. 
Rakkaus
Lähes kaikkia mun tulevaisuuden unelmia edellyttää rakkaus. Oon ollut kuluneen viime vuoden todella rakastunut. Ja oon aika varma, että kohta kohdalta mun tulevaisuus ja sen unelmat käyvät toteen Onnin kanssa. Eihän sitä koskaan voi tietää tietenkään, mutta musta tuntuu siltä. Eniten, kaikkein eniten mua pelottaa, että jossain vaiheessa se rakkaus vaan katoaa. Joko nyt tai kahdenkymmenen vuoden päästä. Haluaisin, että meidän lapset saisivat nähdä rakkauden. Että voisin opettaa muillekkin elämän tarkoituksen - rakastamisen. 

Toki täydelliseen tulevaisuuteen liittyy myös toiveet terveydestä, valtavasta matkustelusta, hyvistä elämäntavoista, riittävästä työstä ja siitä, että saisin tuotua mun musikaalista lahjakkuutta jotenkin ilmi. Mutta tässä oli nyt tälleen aika karkeesti pääkohdat siitä, miten mä haluaisin elää tän elämäni. Onnellisesti. 

6 kommenttia:

 1. ootko ajatellut meneväsi kihloihin vielä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipähän me ihan vielä. Sitten, kun naimisiin meno on ajankohtainen. Eli viiden, kuuden, seitsemän vuoden päästä?

   Poista
 2. Voisitko tehdä postauksen kampauksestasi, jonka julkaisit instagramissa. Kuinka se tehdään? (Kuvassa olet Onnin kanssa) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein sen kymmenessä minuutissa, sutasin pinnejä vaan sinne tänne, mutta katsotaan jos tekisin puhelimen kuvista jonkun postauksen ja siinä vähän kertoisin miten sen sain aikaan? :)

   Poista
 3. Hmmmh.. Turhauttavaa käydä joka päivä kattoo ootko postannut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen :D Mutta vielä turhauttavampaa oli taistella noitten kuvakokojen kanssa!! Mut hei nyt oon täällä uuden kameran ja välivuoden kera, jospa nyt lähtis rullaa!

   Poista