lauantai 2. helmikuuta 2013

WHY YEAR 2013 WILL BE MY YEAR?

Wanhojentanssit
Tätä prinsessapäivää mä oon odottanu jo pikkutytöstä asti. Ilmoitin jo silloin, että ainoa syy miksi menen lukioon on se, että saa olla päivän unelmamekkoon pukeutuneena, teettää huikean kampauksen ja laittautua parhaimmilleni. Koko viime vuosi onkin ollut yhtä odotusta ja kahden viikon päästä se palkitaan. Can't wait! 

Joutsa goes London
Kun 10.4.2013 koittaa, me lennetään Lontooseen! Mukana matkassa on mun lisäks muutama muu Joutsan lukiolainen (himpppasen vajaa nelkyt henkee..) ja tarkoituksena ois ihan puhtaasti kiertää Lontoon nähtävyyksiä ja turisteilla sen minkä ehditään. En oo ikinä käynyt Englannissa, rakastan lentämistä ja oon kuullut huhua, et Lontoosta löytyis muutama huippu vaateliike... Siispä jos kohde on mahtava ja matkaseura on mitä parhain, niin eihän tästä neljän päivän reissuta voi tulla mitään muuta kuin AMAZING!?

Summer & Exchange
Ens viikolla tapahtuu yks aika merkittävä asia mun koko kesän kannalta. Saan toivon mukaan mukaan puhelun, jossa mulle kerrotaan mihin maahan mut lennätetään kolmeksi-kuudeksi viikoksi. Ai lähdenkö vaihto-oppilaaks? Mä en oikeen tiedä millä nimellä tätä pitäis kutsua, mutta ilmeisesti nuorisovaihtoon, sillä vaihdon aikana ei opiskella, vaan majoitutaan yhdessä tai useammassa host-familyssä ja ollaan leirillä(riippuen maasta)! Hain siis viime marraskuussa Lions-klubin kautta vaihtoon. Ajattelin vain, et "no ainahan sitä voi hakea". Koko homma kuulosti aivan liian hyvältä ollakseen totta. Klubi maksaisi kaikki lennot ja matkat, etsisi host-perheet ja ilmoittaisi leirille. Olin niin haltioissani, että hakemusta alettiin raapustamaan samana iltana. Piti valita kolme maata joihin toivoisi pääsevänsä. Mun ykkönen oli Kalifornia, kakkosena Uusi-Seelanti ja kolmantena Kanada! Meidän lukiosta kuitenkin sanottiin lähettävän vain kaksi tai huonossa tapauksessa yksi nuori ulkomaille. En lannistunut, vaan kirjoitin Host-kirjeen ja pistin paperit vetämään. Pienen odottelun jälkeen mulle tuli soitto, että olisin ykkösenä lähdössä! En meinannu pysyä housuissani, mutta sitten mua vielä muistutettiin, että kaikki varmistuu 4.2 alkavalla viikolla. Peukut pystyyn, tästä lisää ensi viikolla, atleast I HOPE SO! 

18th Birthday
Täysi-ikäisyys napsahtaa vihdoin tällekkin tytölle sitten reippaan yhdeksän kuukauden kuluttua. Eniten ootan ehdottomasti ajokorttia! Sitten tulee tietenkin semmonen tietynlainen vapaus ja kaikenlaisia mahdollisuuksia avautuu, mm. baarien ovet (hahaxd). Musta on vaan tosi hassua ajatella koko tätä tilannetta. Pari vuotta sitten mä ootin  tätä ihan mielettömästi, nyt vaan miettii niitä seuraavia lukuja. Eihän kukaan haluu oikeesti kasvaa enään ton vuoden jälkeen?!

Nää neljä isointa häppeninkiä antaa mulle iloa ja voimaa jokaikinen päivä. Aina kun mun tekee mieli pakata laukut ja lähteä täältä pikkukylästä jonnekkin todella kauas, muistutan itseäni tulevasta kesästä ja uppoudun haaveiden maailmaan. Surffausta, uusia ihmisiä, paljon aurinkoa ja ihania kesähepeniä. Kun kävelen kouluun kolmenkympin pakkasessa, ajattelen ettei tää talvi jatku enään kauaa ja et seuraavilla pakkasilla mulla on lämmin auto jolla huristella. Kun ihailen morsiuspareja ja heidän ihania puutarhahäitään, muistan että ahaa kohta on munkin prinsessapäivä, sitähän voi vaikka kuvitella wiener-valssin aikana tanssivansa häävalssia ;-) Mutta niinkuin tiedetään, ei hyvää ilman pahaa ja jotta en anna unelmien olla vain unelmia,  nyt ja tulevaisuudessa,  täytyy sen eteen paiskia töitä. Työpaikka on jo hommattu ja tiistaina alkaa armoton ahertaminen. Rahalla ei kuitenkaan saa ihan kaikkea mitä toivon tältä vuodelta. Haluaisin nauttia tästä elämästä ja jättää turhat stressailut pois ja löytää sen ihanan onnellisuuden jälleenMä toivon että teidänkin vuodesta tulee ihana ja onnen täyteläinen!

7 kommenttia:

 1. mihin meet töihin? :-)

  VastaaPoista
 2. Kassaneidiksi K-Supermarkettiin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana vuosi sulle tulossa, nauti! =)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Joko oot saanu tietoo tuosta Lions vaihdon kohdemaasta? :D

  VastaaPoista
 6. Oon! :) Uusi-Seelanti here I come, ellei nyt tuu mitää muutujia matkaan :p

  VastaaPoista
 7. APUA LONDON !! Ihanaa ! Missä päin yövytte!? Odotan sitten paljooon kuvia!

  VastaaPoista