sunnuntai 29. syyskuuta 2013

DROP EVERYTHING NOW MEET ME IN THE POURING RAIN


Mulla on tapana joka jakson jälkeen mapittaa kokeet ja tärkeät monisteet. Laittaa edelliset kirjat kaappiin ja nostaa seuraavat esille. Jokaikinen kerta, kun mä suoritan tätä traditiota, löydän itteni jostain aivan muusta hommasta kesken siivoilun. Yleensä taustalla soinut musiikki on saanut mut valtaansa. Hyvinkin mahdollista, ja erittäin todennäköistä on, että roikun mopin varressa haaveillen, kuinka juuri sillä hetkellä esiinnyn laulaen ja tanssien tuhansille ihmisille... Tänään kuitenkin havahduin kesken meikkaamisen ja tukan käkertämisen. Sain vihdoin kauan tilaamani, olevinaan rikki olleen, kaukolaukaisimeni toimimaan! Leikin sillä hetken ja siivosin loppuun. 

Tää viikonloppu on ollut aivan ihana. Kirjotukset on nyt takana ja vihdoinki kerkee hengähtämään oikeen kunnolla. Kerkesin kuvailla vähän tota suhteellisen vaihtelevaa syyssäätä pari päivää sitten. Toi on just se syy miks tykkään syksystä - hetken paistaa ja sitten taas sataa. Ei kerkee kyllästymään! 

Mulla on ollu NIIIN ikävä tätä bloggailua. En kuitenkaan haluu syöttää teille mitään laaduttomia höpöhöpö -postauksia, ainakaan kovin usein, vaan ajattelin piristää teidän päivää mun jutuilla aina kun sellaista järkevää sanottavaa löytyy. Tulossa on ainakin postingia geelilakkauksista, täysi-ikäisyydestä ja joulun aikoihin sitten hieman erilaista maisemaa -Thaimaata. Kannattaa siis pysyä kuulolla, vaikkei mua täällä joka viikko näkyiskään! 

11 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus ! Tälläsiä jatkossakin ! (: mietin vain että miksi ansku ei kirjottele tänne ?

  VastaaPoista
 2. Siis WOW ! Upee blogi teillä, ryhdyin lukijaksi:)
  http://emmavilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee uudet lukijat on aina niin kivoja !! tervetuloa seurailemaan ainakin mun kirjotuksia :-)

   Poista
 3. Ihanat hiukset sulla! :)

  http://annnesii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oot kyllä niin jumalattoman kaunis ... <3 t:kateellinen

  VastaaPoista
 5. Voi eiiii kiitos ihan hirveesti, ootte ihania<3 8)

  VastaaPoista