tiistai 3. syyskuuta 2013

VAD TYCKER OM JAG ATT..

AAMUPALAN SYÖMINEN

Mulla on aika paha tapa. Herään, meikkaan, laitan hiukset, valitsen vaatteet, pakkaan kånkenin ja sitten vasta syön. Tai en tiedä voiko sitä edes kutsua syömiseksi. Hotkin, kauhon, lapioin milloin mitäkin sörsseliä suupieliin. Koko kesän rouskuttelin fitness - muroja, mutta mittari näyttää punaista pikku hiljaa.. Oon tosi nopee kyllästymään kaikkeen - varsinkin ruokaan. Yks kestolemppari koulun alkaessa on aina tuikitavallinen puuro! Jäiset mustikat päälle ja namsk. Huono puoli puurossa on se, että jos se ei törötä aamulla kattilassa valmiina, ei sitä siihen tulekaan.. Ainakaan minun toimesta. Oops.
MEIKKAAMINEN

Meikkaaminen. Meikit. Ah, olin pitkään ilman meikkivoidetta. Mulla oli joku ihmeen päähänpinttymä, että siitä tulee ihoon epäpuhtauksia. Viime keväänä ostin pitkästä aikaa sellaisen, monen bloggaajan hehkuttaman, FITme -sarjan ison tököttipurkin. Ja WOU! To-del-la hyvää meikkivoidetta! Kevyttä, riittävän peittävää, levittyy hyvin, ei tahmaa.. Silkkaa rakkautta. Suosittelen. Meikkaaminen ylipäätään on alkanut käydä vähän hermoille taas koulun alettua. Hihhuloin kesän sellasena luonnonlapsena, että tuntuu ihan pahalta käyttää aikaa naamarin ehostamiseen. Toisaalta aina juhliin laittautuessa pyöräyttelen suteja aina oikeen pitkänkaavan kautta, nauttien joka hetkestä. Muita kestofeivörittejä on alla näkyvät IsaDoran ihanainen irtopuuteri ja Maybelinen kuituripsari!
 iPHONE  4
 
En oikeen tiiä mistä alottaisin. Plussista vai miinuksista.. No, tähän omppuun saa kaikki mulle riittävät sovellukset, eli instagramin, sään, weheartitin ja spotifyn. Koko ja muu ulkoasu miellyttää silmää. Kamerat on ok. Ihania kuoria ja koteloita! Käyttöjärjestelmässä ei valittamista. Kelpo luuri siispä! Haittana kuitenkin kokoaikaiset päivitykset ja välillä pieni hitailu tai jopa puhelujen ja viestien vastaanottamattomuus. Se voi tosin johtua liittymästäkin tai siitä, ettei malli ole uusintauutta. Ihan ok, muttei mikään wautsikapauwauu (!!!)
KOKKAILU & LEIPOMINEN

En hirveästi hääräile täydellisen vaimomateriaali -muotin mukaan keittiön puolella. En oikeestaan edes osaa laittaa ruokaa mitenkään erikoisesti. Muutamia kivoja reseptejä löytyy takataskusta, muttei mitään kokonaista keittokirjaa. Ruoanlaitto kirkastuu hetkessä, kun sitä ei tee yksin. Eka kuva on tyttöjenillasta, missä kokkailtiin yhdessä ja vietettiin samalla laatuaikaa! Poikaystävän kanssa joskus leipastaan joku kakkunen tai jotain piirakan tapaista.. Hauskaa ajanvietettä, muttei mitään lempparipuuhaa.
BLONDI VIIVI

Just värjätty, just leikattu, vaaleaunelma. Okei kaukana oikeista unelmahiuksista, mutta kelpaa paremman puutteessa! Jos saisin pikkusiskon kameran taakse, niin voisin esitellä uutta tukkaa vähän paremmin joku päivä.. :-) Jokatapauksessa, ne on nyt niin vaaleet kun halusinkin ja tasamittaiset, Viivi is back!!
GOLFFAUS

Oltiin tänään liikkaryhmän kanssa Hartolassa golffaamassa ja voi sitä riemun määrää. Eihän siihen palloon osunut vaikka kuinka yritti svinggailla. Vahingossa saatto pallo helähtää kupposeen, mutta aika hakuammuntaa se kaikilta tuppas olemaan. Todella mukavaa ajanvietettä. Varmasti tulen vielä joskus kokeilemaan uudelleen!
SYKSYN KIRJOITUKSET

Viikon päästä ruotsin kuuntelu on jo ohi. Aika on mennyt ihan naurettavan nopeesti. Toisaalta, hyvä vaan. Kohta ne on pois alta. Keväälle tulee leppoisat oltaavat, jos ruotsi menisi nyt ekayrittämällä läpi. Lupaattehan kaikki nostaa peukut pystyyn mulle 9.9? Kaikki tsemi tarvitaan.. Mä vaan niin toivon, että musta tulisi tän kevään ylioppilas. Huh, jännittää jo nyt! Toivottavasti kaikki tää stressi palkitaan.. Onnea kaikille kirjoittajille!!! Toivotaan hyviä kokeita ruotsin ja terveystiedon saralla ;-)

3 kommenttia:

 1. Todella hyvä postaus ! Tämmösiä lisää ! (: Millon angeliga kirjottelee ? :)

  VastaaPoista
 2. Wauw, I totally LOVE your blog! The photo's, the style, the layour.. Awesome!

  x
  your new follower

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos ano!! En tiedä, varmaan sitten jos joskus huvittaa :-)!
  Maartje thanks so much!! :)

  VastaaPoista