lauantai 19. lokakuuta 2013

DREAMING

Yks mun sukulaisistani kysyi muutama päivä sitten, että oonko mä jo alkanut keräämään jotain tiettyä astiastoa mun tulevaan kotiin. Mun pienessä mielessäkään ei oo käynyt ajatus teema-astiaston hankkimisesta pala palalta, tai sellaisen toivomisesta ylioppilaslahjaksi. Sain siitä ajatuksen, että mun keräilykohde voisi olla huonekalut. Oon aina tykännyt IKEA:n kalusteista - Hyvät värit, paljon valinnanvaraa ja hinta on kohtuullinen. Ylioppilaana tietenkin toivoo avustusta tulevaan taloudelliseen elämäänsä, ja jos osa lempparihuonekaluista olisi jo odottamassa omaan kotiin muuttoa, etu todella olisi suuri. Ylioppilaslahjana ajatellen huonekalut ja muut sisustustavarat ovat hintaluokaltaan aivan loistavalla haitarilla - muutamasta eurosta muutamiin satoihin. Siitä voi sitten näppärästi valita minkälaisella summalla haluaa onnitella - lakitettu kun on varmasti tyytyväinen. 

Kokoilin mun silmään miellyttäviä kalusteita olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Haaveena on tummanruskeilla kalusteilla varustettu olkkari valkoisilla verhoilla, matolla, viltillä ja koristetyynyillä. Sohvapöytä ja baarijakkara erkanee pikkiriikkisen värimaailmasta, mutta niissä on kuitenkin sitä tyyliä mitä kotiini kaipaisin. Mun sisälläni ei valitettavasti piile pientä sisustusarkkitehtiä, mutta ystäväpiiristä sellaisia onneks löytyy! Mulla on joitain mielipiteitä ja suunnitelmia, mitä haluan ja aion toteuttaa, mutta apu ei ole pahitteeksi - varsinkaan siinä sommittelu vaiheessa. Pääpiirteittäin mun kotini tulisi siis näyttämään tältä: elegantin yksinkertaista - tummanruskeat kalusteet, valoisaa ja kaunista - valkoista sekä vaaleanpunaista. Lisäksi paljon kimallusta eli glamouria esimerkiksi noiden ihanien kattokruunujen kautta. Mitä tykkäätte? Mä voisin vaikka heti muuttaa noilla ja muutamalla muulla kalustettuun asuntoon mun poikaystävän kanssa. Onneks ei ihan vielä tarvii, tää oli vasta haaveilua tulevasta♥ 11 kommenttia:

 1. Uskotko että sun ja Onnin suhde kestää niin pitkään että muutatte yhteen? Onnilla on kuitenkin vielä kaks vuotta lukiota jäljellä sen jälkeen kun sä pääset ylioppilaaksi ja muutat luultavasti muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä todella uskon niin, uskon että tää suhde kestää koko elämän. Mä en olis alkanut seurustelemaan, jossen olis oikeesti ollu tosissani sen asian, tän parisuhteen kanssa. Suhteet yleensä muuttuu jossain vaiheessa kaukosuhteeksi - ihan hetkellisesti edes. Oon sitä mieltä, että rakkaus voittaa ne kilometrien tuoman tuskat, mutta myönnän ja tiedän, että pahalta se tuntuu ja joskus varmasti tekisi mieli luovuttaa ikävän ollessa niin kova. En tiedä olenko mä vaan rakkaudesta sokea, mutta ainut vaihtoehto, miten mä nään mun tulevaisuuden ja koko loppuelämän, on viettää se Onnin rinnalla. Mä vaan niin rakastan sitä ♥

   Poista
  2. Ihana vastaus Viivi <3

   Poista
 2. Tee postaus susta ja Onnista?

  VastaaPoista
 3. Postaus sinusta ja sun parhaista ystävistä, miten tutustuitte, kuinka tärkeitä ovat jne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää miettiä ja kysellä, miltä tää ystävien korvaan kuulostaisi :)!

   Poista
 4. Voisitko tehä mydayn ? (:
  Mahtava blogi sinulla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videona vai päivä kuvia -postauksena? :-) oon aika arka noitten videoiden kanssa, ehkä vielä joku päivä... Voi kiitos!!! :-)

   Poista