keskiviikko 13. marraskuuta 2013

GEELILAKKAUS

Mikä ihmeen geelilakkaus? Jep, monille jo tuttu juttu, mutta osalle aivan utopiaa. Heti ensimmäisenä haluan sanoa, että geelilakkaus on eri asia kuin geelikynnet, ei siis sekoiteta niitä keskenään! Geelilakka laitetaan kynsilakan tapaan omalle kynnelle - oli se sitten lyhyt tai pitkä, tippejä ei tähän hommaan käytetä. Geelilakkaa laitetaan useimmiten kolmesta kerroksesta neljään tai jopa viiteen kerrokseen. Ideana on sutia lakkaa kynnelle mahdollisimman ohuesti, lakata vain ja ainoastaan kynnelle: jos kynsinauha ottaa osakseen, niin se näkyy heti lakkauksen pysyvyydessä.
Kiinostuin tästä jutusta viime keväänä, ja paljon! Syy siihen oli oleellinen: TÄMÄ EI VAHINGOITA KYNTTÄ!! Ei mennyt kauaakaan, kunnes lompsin yhdelle tutulle, joka sitten taikoi mulle ensimmäiset geelilakat. Voi sitä riemua! Lakkaus kesti parisen viikkoa ja sillä ajalla kynnet kasvoi aivan älyttömän hurjasti. Hintaa geelilakkauksella on semmonen 50e liikkeessä laitettuna. Ja, koska tälläisellä opiskelijabudjetilla ei paljoo kynsiä ostella muutaman viikon välein, niin päädyin ostamaan synttärilahjarahoilla oman geelilakkauspaketin! 
Aloituspaketissa tuli mukana kaikki tarvittava. UV-uuni, top-&base gel, alustukseen käytettäviä aineita, viilat, nukkaamattomia lappuja, poistoaine, kaksi vapaavalintaista värilakkaa (mulla ranskalaisen manikyyrin värit) ja pari puutikkua. Lisäksi tilasin parit glitterit ja kaks muuta värilakkaa. Ekoiks kynsiks näistä tuli ihan hyvät..! Vai miltä näyttää!? Reilu viikko takana elämää geelilakkausten kanssa. Kärjistä huomaa kyllä jo pientä kulumista. Ehkä ens kerralla tulee jo kauniimmat ja pysyvämmät. Hih, musta tää on ihan huippu juttu! Haluutteko kuulla lisää näistä, tai selostusta siitä miten mä teen lakkauksen? Kysykää, jos joku juttu jäi vielä mietityttämään. :-)

8 kommenttia:

 1. Lisää aiheesta!! Olen juuri itsekin miettinyt ostavani synttärirahoilla tämän geelilakkaustsydeemin-siispä mistä ostit, oliko minkä hintainen jne? :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että joku on kiinnostunut! Ostin tän tuolta -> http://www.jtcosmetics.fi/ hintaa oli semmonen 120e, tosin sitä saa tiputettua jos valitsee pienemmän uuunin. Kannattaa myös googlailla Sensationail -merkkistä tuotepakettia. Sillä on hintaa 80e ja oon kuullu siitäkin tosi hyvää palautetta :-)

  VastaaPoista
 3. Aaa okei! :) ootko ollu tuohon uuniin ja tuotteisiin tyytyväinen?

  VastaaPoista
 4. Voisitko laittaa linkit tuosta sinun omastani ja tuosta 80e versiosta? :)

  VastaaPoista
 5. Oon ollu todella tyytyväinen - uuniin ja lakkoihin! Tässä linkit: http://www.jtcosmetics.fi/mia-secret-tuotteet/mia-secret-aloituspaketit/mia-secret-gelux-geelilakka-aloituspaketti-p-191.html & http://www.haaputiikki.fi/tuote/sensationail-starter-kit-aloituspakkaus-scarlet-red/

  VastaaPoista
 6. oot tosi taitava tekee kynsiä ja hyvä postaus !

  VastaaPoista
 7. itse oon kans ihastunut tuohon geelilakkaukseen. pysyy kynnet siistimpänä pidempään! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Tosi nätit ekat kynnet oot saanu tehtyä! :) Kannattaa vielä vaan kiinnittää enemmän huomiota, että kynsinauhaa ei oo jäänyt kynnen päälle ja geelit ei leviä nauhoille, niin ei tuu noita repaleisia ilmaantumisia lakkauksen reunoille.

  VastaaPoista