sunnuntai 5. tammikuuta 2014

THAILAND


Thaimaa oli jotain niin epätodellisen kaunista ja upeaa. Joulu ulkomailla ei ollut ollenkaan hassumpi vaihtoehto! Lämpö, kirjat, meri, erilainen kulttuuri ja hyvä ruoka tekivät mun kahden viikon lomasta i-h-a-n-a-n. Kuvia tuli otettua reilu tuhat, joten tässä vain näitä herkullisimpia otoksia. Voikun pääsisin takaisin! 

8 kommenttia:

 1. Mitä sun vanhempas tekee työkseen? :) ja mitä aiot tehdä lukion jälkeen, mikä on sun unelma-ammatti? Olet upea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelma-ammattina on joku semmonen ala missä toimitaan ihmisten ja lääketieteen kanssa (esim. sairaanhoitaja, röntgenhoitaja..) Mutta tän hetken suunnitelmissa on pitää ensin välivuosi ja sitten suunnata opiskelemaan :) Vanhempani asiat eivät kuulu tähän blogiin 8)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää<3 Kysyin jo edellisessä postauksessasi ripsistäsi, oliko sinulla ennen "ripsienpidennykset"? Olivatko ne itselaitetut? Mistä tilasit/ostit ripset ja liimat? Olivatko ne helppo laittaa itselleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin laittanut itse, mutta en osaa sanoa mistä tarpeet oli tilattu, sillä isosiskoni oli hoitanut sen puolen. Oli yllättävän helppoa, mitä enemmän laittoi niin sitä paremmat tuli like always :)

   Poista
 3. WAU! mitä kuvia! millä kameralla otat? mikä sattuma, oon ollu samassa hotellissa :o
  Huomaattehan mutkin! En oo uus mutta oon nyt vasta alottanut kunnolla bloggaamisen ja arvostan kaikkia, jotka tulevat edes katsomaan blogiani. Seuraan kaikkia takaisin. Elämäni on aika hauskaa ja kiinnostavaa, jos sen oppii tuntemaan ;) kiitos ja kumarrus teille tukijoille! piasundell.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En nyt ihan tarkalleen muista, Nikon D3100 tms? :-D Osa on kyllä otettu mun pienellä nikonin pokkarilla, minkä ostin vähän aikaa sitten :)

   Poista
 4. postaus joululahjoistasi ja uudesta vuodestasi olisi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaustoiveet on niin kivoja! Kiitos vinkistä :-)

   Poista