keskiviikko 1. lokakuuta 2014

ANSWERS 2

Kolme parasta ystävääsi? Miten he suhtautuvat seurusteluusi? Ihan ihan parhaita kavereita mulla löytyy kaksi kappaletta - Angelica ja Reetta. Kolmannelle sijalle pääsee kourallinen ihania tyttöjä. Kaipa ne ihan positiivisesti suhtautuu, haha. 
Seuraava ulkomaanmatkakohde? Saa nyt nähdä miten suunnitelmat etenee.. Mutta vaihtoehdot on aikalailla tässä: Jenkit, Aussit, Kreikka tai Espanja.
Mitä ajoit tehä välivuotenasi? No, pääasiallisesti töitä. Oon ollut töissä nyt sellaset 7kk (alottelin kassaneiteilyn heti kirjotusten loputtua) ja tän hetkistä sopparia on sinne joulukuun vikaan asti. Eka puolikas menee siis kotona asustaen ja töissä käyden. Se toinen puolikas onkin sitten ihan auki. Saas nähdä mitä keksin! Voihan se olla, että istahdan jopa koulunpenkille ja muutan omaan pikkuasuntoon..hih!
 Haetko ensi vuonna kouluu vaikka poikaystävälläsi on vielä yksi vuosi silloin jäljellä? Hain viime keväänä, nyt syksyllä ja jos jään nytkin ilman koulupaikkaa, niin haen taas keväällä uudestaan. Ei käynyt mielessäkään, että jäisin oottelemaan, ettei yksin tarviis muuttaa. Mulla on vähän sellanen periaate, et jokaisen pitäis asuu yksin jossain vaiheessa. 
Käytkö salilla? Jos käyt nin kuinka usein? Jos käyn salilla, niin 3-4krt. viikkoon on aika jees. 
Onko sulla jotain hassuja tai omituisia tapoja? Aivastan vähän hassusti..
Haluatko lapsia? Kuinka monta? Milloin? Kyllä haluan! Mutta vain, jos vierelläni on ihminen, jota kunnioitan ja rakastan. Haluan, että lapseni oppivat rakkauden olevan jokapäiväinen asia. Sitä pitää olla ympärillä ja sitä pitää pystyä antamaan. Se on kaikista tärkein. Ja, vaikka sellainen onkin tällähetkellä vierellä, niin ei, en halua lapsia vielä. Sitten kun elämä vakiintuu tulojen ja asumisien kannalta ja elämänkoulua on takana muuuutama vuosi enemmän kuin nyt... ainiin, yhden tai kaksi. 
Jos olisit lapsena saanut alkaa harrastaa ihan mitä tahansa, mikä harrastus se olisi ollut? Taitoluistelu!!!!! 
Paljonko keskiarvosi oli 9. lk päättötokarissa? 9,2 jihuu!
Paheesi? Kebab...
Paras ominaisuutesi? Imen (tahtomattanikin) virtaa muista ihmisistä itseeni! Joka kerta kun oon töissä, just tullu kassan taa seisomaan, niin aattelen, et tänää en kyllä jaksa jutella kellekkään, oonpa väsynyt, huhhuuh viel viis päivää enne vapaita...  Muuutta tunnin kuluttua vetelen siellä jo duracellpupuna ja juttelen asiakkaiden kanssa millon mistäkin. Se energia ja ilo vaan tulee muhun! Huippua. 
Lempivaatteesi? Niken Legend trikoot. 
Missä käyt laitattamassa ripsesi? Hahaa, onks joku menny lankaan! Mulla on siis - tälläkin hetkellä - ihan vaan ripsitupsuja ripsiliimalla laitettuna. Ihan paikallisesta Tokmannista ostin sekä liiman että tupsut. Suosittelen! 
Lempihajuvetesi? Versace - Bright Crystal
Mitä piirteitä inhoat ihmisissä? Oikeastaan yhtä ja tosi paljon - ylimielisyyttä. 
Ketä kavereitasi et ole nähnyt pitkään aikaan ja tahtoisit nyt nähdä heitä? Ampumahiihdon kautta saatuja kavereita. Ai että mulla on ikävä niitä leiri-aikoja ja kisaviikonloppuja. 
luotto meikkisi? Fit me - meikkivoide, valokynä, kulmaväri, IsaDoran irtopuuteri, Goshin varjostus- ja poskipuna paletit. Silmiin rajaukset ja ripsari tai sit jos on ripsukat, niin sit ei mittää. Done!
Suurin unelmasi (vain 1kpl) ? Hmm. Nyt on kyllä myönnettävä, että oikeesti suurin toive, unelma, ois kyllä päästä esiintymään täydelle stadionille. Laulaa. Joo, se se ois. 
miten tutustuit poikaystävääsi? Koulussa oikeestaan!
minkälaista liikuntaa harrastat? Mulla ei oo just nyt mitään "tätä lajia harrastan" juttua, mutta näistä liikuntamuodoista mä tykkään: hiihto, juoksu, kuntosali, jumpat, tanssi. Joukkuelajit menee kanssa, mut siihe ne sit jääkin. Kävely ei oo oikee mun juttu - en millään malttais vaa köpötellä ja sauvojen kanssa on tullu taas mentyä niin monta kilometriä kilpahiihdon aikaan, et sekään ei oikeen maistu... Mutta niitäkin välillä! Joten tiivistettynä: monipuolisesta liikunnasta?
kuinka pitkä olet? 164cm
lempi herkku? Suklaa!
lempi ruoka? Tortillat, pihvit, kebab.....
luetko kirjoja? Oon sellanen lomalukija. Aina ulkomaille lähtiessä on pakko olla ainakin kaks kirjaa matkalaukussa. Seuraavan viikon oonki sitten nenä kiinni niissä. Onneks en oo mikään älyttömän nopee lukija, niin pystyy nauttimaan ahmimisesta pidempään..
Paras sarja? Greyn Anatomia,ja Vampyyripäiväkirjat, ah!
Jos saisit poistaa maailmasta yhden asian, mikä se olisi? Nälänhädän.
lempi vuodenaika? Kesä.
Maat jossa olet käynyt? Viro, Ruotsi, Egypti, Englanti, Thaimaa ja Turkki. 

12 kommenttia:

  1. voisitko tehdä postauksen siitä ripsijutskasta, kuinka toimit? :) mutta tämmönen kysymys johon toivoisin että vastaat jo nyt niin mitä liimaa käytät, ja kuinka kauan sulla pysyvät? Käytätkö tupsuja vai yksittäisiä? Tottakai ois kiva jos vastaisit vähän pikemminkin.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinhan minä! Käytän revlonin maitopohjaista liimaa. Se on kätevä, kun ripsiä ottaa pois - liima antaa periksi ja lähtee venyen irti. Eikä niitä sitten tarvii repiä pois silleen, et omatkin ripset lähtee. Yleensä pidän aina viikon kerrallaan. Pysyisivät siis varmaan kolmekin viikkoa! Mutta koska se liima on semmosta tahmeaa pari ekaa päivää, niin siihe tarttuu pölyä ja likaa yms.. ja koska mulla on tosi herkät silmät, niin oon huomannu et on parempi vaihtaa ne puhtaisiin useemmin. Ja tupsuja, koska ne on niin paljon nopeempi ja helpompi laittaa :)

      Poista
  2. Okei! Mä kanssa testailin tällä viikolla tota tupsu systeemiä ja tänään kävin hakemassa paljon kehuttua DUO liimaa - pitäis kuulemma kestää tosi hyvin:) jopa ammattilaisillekin käytössä. Ja täää on kyllä iso helpotus opiskelija budjettiin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Pitää itekin kokeilla sitä liimaa sit! haha nimenomaan :D

      Poista
  3. kuinka monta tupsua noin sulla menee yhteen silmään? käytätkö tupsujen lisäksi ripsaria vai käytätkö niitä ilman?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm en oo kyllä ikinä laskenu :D mutta jonkin verran, koska tykkään aika tuuheista. Käytän ilman :)

      Poista
  4. en ymmärrä miten saat ne pysymään jopa viikoksi... itse laitoin eilen ja tänään kun heräsin niin toinen silmä oli kokonaan lähtenyt.. vaikka käytän duo liimaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Miten voi olla mahollista? Joko sulla on tosi huono liima tai sit laitto on menny vähän huonosti :( Voisin kyllä tehä jonkun pikkupostauksen näistä ripsijutskista, niin vois välttyä jatkossa tommosilta tilanteilta ehkäpä.. :(

      Poista
  5. taivutatko ripsiäisi ennen laittoa? Ja laitatko ne enemmänkin "vaakaan/eteenpäin" kuin ylöspäin osoittamaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on luonnostaan aika kaarevat ripset, joten en taivuta. Ja aikalailla vaakaan laitan, menee liian pitkiks jos laittaa ylöspäin tai kääntää ripset. Ja itseasiassa on tooosi paljon vaikeempi laittaa niitä tupsuja jos ripset on käännetty! Ne on niin tiellä sitte :D!

      Poista
  6. Käytätkö eyelineria noiden ripsien kanssa? Putsaatko iltaisin pois?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos haluan tehdä juhlameikin, mihin nyt yleensä rajaukset kuuluu, niin teen meikin ja laitan ripsarin päälle tupsuja. Tulee tosi näyttävä! Mutta jos mulla on muuten vaan laitetut ripsukat, niin en käytä. Koska mulla on niin herkät silmät. Mä en ainakaan onnistu saamaan kaikkea sitä eyelineria pois ilman, et ne tupsut kärsis :--D koska en haluu jättää yhtään yhtään sitä lineria sinne. Muuten on aamulla simmut tulehtunu. Olipa selkee vastaus... 8)

      Poista