perjantai 3. lokakuuta 2014

HAIR OF THE DAY

No okei, täytyy myöntää, että oikeestaan eilisen kampaus. En oikeen osaa olla hiukset auki töissä. Ne vaan tulee koko ajan tielle ja takkuuntuu niskasta, kun kaulus hankaa. Joten joudun pitämään paljon hiuksiani kiinni. Niimpä mulle on muotoutunut pari tämmöstä luottokampausta, mitkä pyöräytän parissa minuttissa aaand it´s done. Näyttää kyllä ehkä vähän just sille parinminan kampaukselle, mutta loistava se on silti: siisti (vanhukset tykkää palmikoista, haha), pysyy ku nakutettu, päänahka ei kipeydy (toisin on, kun päässä töröttää nuttura), latvat ei kärsi (u nou, kun tekee nutturan ja kaikki hiukset on ihan mykkyrällä ja latva jää napakasti lenkin väliin..), luonnonkiharapilveä ei tarvii suoristaa, päinvastoin - mitä kiharampi, sitä muhkeammat letit! Mitä tykkäätte tälläsistä vähän lyhemmistä postauksista? Nimimerkillä maratoonaripostaaja..


6 kommenttia:

 1. ois kiva nähdä kuinka ne on tuolla toisella puolella? :p onko nuttura vai

  VastaaPoista
 2. Millä laitat sun kulmat ? Värjäätkö vai mite ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joudun käytännössä luomaan mulle jokapäivä kulmat, kun ei oo noita onnettomia karvoja kun muutama! :D Oriflamen kulmapaletti on siis kovassa käytössä. Värjäisin kyllä tosi mielelläni, jos ois sen jälkeen hyvännäköset kulmat. Mulla tuppaa vaan menemään turhan tummaks ja sit ku ei oo ku puolet kulmakarvan pituudesta olemassa, niin joutuu kuitenkin tehä aika paljon töitä loppu lookkiin. Mutta silti muutaman kerran on tullut värjättyä :)

   Poista
 3. voisitko jo tehdä postauksen niistä ripsistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se postaus roikkuu mulla tuolla luonnoksissa! En saanu mieleistä materiaalia aikaseks, niin se sit jäi postaamatta. Noo, ehkä se idea on kuvia tärkeempi ja julkasen sen joku päivä.. :)

   Poista