torstai 11. joulukuuta 2014

UPDATE

Huhuu? Onko sielltä ketään? Minä täällä! Nyt on päivityksen paikka. Ei voi muuta sanoa kuin huhhuh. Aikamoinen syksy takana. Töitä, töitä ja töitä. Siinä sivussa vähän ammattikorkeakouluhakua ja parhaan ystävän ulkomaille lähettäminen. Sairastelua ja paljon perheen kanssa vietettyä aikaa. Pääsykokeet, synttärit ja uusi tukka. Panikointia tulevaisuudesta, välivuoden loppupuoliskon suunnittelua. Mielessä pyöri aupair-jutut, kausityöt Lapissa, muutto jonnekkin kaupunkiin mistä nyt sattuisi saamaan töitä. Mutta mitä kävikään..

Opiskelupaikan saaminen, sen vastaanottaminen. Huokaisu helpotuksesta. Asunnon etsiminen, asunnon löytäminen. Lopulta sen saaminen. Jännityksen tunnetta on siis riittänyt. Nyt voi hetken nauttia tästä turvallisuuden tunteesta. Kohtahan sitä on jo taas jännitettävä joutuuko sitä ryöstön tai väkivallan kohteeksi, kun muuttaa kaupunkiin. Sitten jännätään saako sitä kavereita ja miten osaa kulkea uudessa paikassa eksymättä sataa kertaa. Kaikesta menneestä ja tulevasta jännityksestä huolimatta täällä kirjottelee ihan älyttömän onnellinen tyttö. Pääsin ammattikorkeakoulun. Musta tulee sairaanhoitaja. WAU! Ei oo kuulkaa mikään itsestäänselväjuttu päästä opiskelemaan haluamaansa paikkaan. Kuukauden päästä asustan Lahdessa ja eka koulupäivä on aikalailla niillä näppäimillä. Soooo excited!! 


On niin ihana olla nyt. Kaikki alkaa olemaan aikalailla mallillaan. Tasan kahden viikon päästä oon vihdoin ja viimein saanu tän hetkisen työrupeaman päätökseen ja pääsen joulun viettoon. Mä niin ootan mamman tekemiä laatikoita (varsinkin imellettyä perunalaatikkoa.......) ja kinkkua!! Toivottavasti oon ollu kiltti tänä vuonna, jospa se pukkeli tois vaikka aterimet, ettei sormillaa tarviis syödä.. hih!


7 kommenttia:

 1. jääkö onni joutsaan?

  VastaaPoista
 2. ei voi muuta sanoa kuin että wau miten kaunis tyttö olet !! tosi paljon onnea opiskelupaikasta! :-)

  VastaaPoista
 3. oisin niin onnellinen jos julkaisisit sen ripsipostauksen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietin et oisko video sittenkin parempi siihen..?!

   Poista
 4. miksei vaikka molemmat :)

  VastaaPoista