sunnuntai 13. tammikuuta 2013

INSTAGRAM

HEIPS IHANAT! 
Karkasin tänne kirjottelemaan, vaikka mun huoneen räjäyttäneen pommin jäljet pitäis mennä siivoilemaan... Tossa on pari IG-otosta ja jos haluutte seurailla mua ja mun päiviä niin feel free to follow, Viiiviamandaa 
Ainiin ja yks toinen jutska vielä! Mietitte siellä hirveesti, et mite voi olla tällasia taukoja postausten välissä niin voi kuulkaa, ihan vaikka ekaks se, että oon lukiossa ja jos haluun joskus mahdollisesti tulevaisuudessa opiskella korkeammalla asteella, niin se vaatii töitä. Nyt mulla on menossa jakso, mikä huipentuu kuuteen eri kokeeseen ja tässä matkan varrella on kaikenlaista ainetta ja sanakoetta ja puheen pitämistä ja mitä lie! Mä tulisin niiiiin mielelläni teille esittelemään joka päivä vaikka mun hampipesurituaalin jos vaan olis aikaa. Tykkään tästä hommasta tosi paljon, mutta tykkään myös käyttää illasta pari tuntia lenkkeilyyn tai kavereiden näkemiseen. Joten pliiiis vähä armoa! Etenki nyt kun oon mammana täällä ja koulun lisäks on myös KAIKKI kotityöt. Mutta, we can handle it (!!) :-) Haluaisitteko videolla postauksen "miksi 2013 on ehkä just se mun vuosi" vai kirjallisena haha xd ?! 

9 kommenttia:

 1. mun mielest video ois iha sika kiva!! :)
  oot toooosiiii kaunis! mitä tarkotit et ku sanoit et oot mammana?

  VastaaPoista
 2. mitä tarkotit tolla et jos nyt haluatte seurailla mua nii feel free to followow,Viiviamandaa?
  rakastan teijän blogia!!!

  VastaaPoista
 3. mitä kaikkia sä harrastat? :-)

  VastaaPoista
 4. Voii kiitos! :) Mammana ololla tarkotin sitä, et mun vanhemmat on ulkomailla tässä parisen viikkoa ja mä hoidan pikkusiskoo ja koiraa sillä aikaa! Eli oon vähänniinku äiti nyt ;p Toi Viiiviamandaa on mun nimimerkki Instagramissa ja sitä tarkotin, et saa seurailla siel jos haluaapi! Janica: Tällä hetkellä en ns. harrasta mitään, mutta (:D) oon entinen kilpahiihtäjä/ampumahiihtäjä ja nykyään käyn oikeestaan vaan salilla ja juoksen, koska ne on mun lemppareita. Ohjaan myös shkow-tanssia! Soittelen myös vähän kitaraa, mutta laulu on se mun juttu, ihan ykköshommaa :-) hihii luv it!

  VastaaPoista
 5. aivan ihana viivi !! en ees oo sua löytäny vieläsieltä, pitää lähtee bongailemaa :D !
  http://purposeofmylife-sara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. videolla ois tosi kiva :)

  VastaaPoista
 7. Voisitteko tehä yhessä tai jompi kumpi jonku videon jossa tyylii meikkaisitte tai jotai semmosta? :)))
  rakastan teijä blogia!!!

  VastaaPoista