torstai 31. tammikuuta 2013

BLACK AND WHITE

Koeviiikko 3/6 kokeista rämmitty
H&M molemmat paketit saapui, sormuksia.. (!!)
Tämmösen kivan puudelipörrön saat lainaamalla ystäväsi kiharruspuikkoa ja nukkumalla yön nii, että vain toisen puolen kiharat ovat aamulla tallella..
Muiskis, huomenna pepepeperjantai ja kampaaja! Jeeee, heippahei tilastotaulukkolaskennat here i come!!!!!...

10 kommenttia:

 1. kylläpä sä panostat sun kirjoittamiseen ja postauksiin...

  VastaaPoista
 2. Nää postaukset vois olla välillä vähän laadukkaampia. Voisitte keksiä jotain erilaista pelkät naamakuvat ja hei jee ostin tätä ja tota ja nyt tuli taas h&m paketti on vähän tympäsevää.

  VastaaPoista
 3. onpa sulla lapsenpyöreyttä kasvoissa :o ei sillä et olis huono,oot kaunis.mut komppaan vähän edellistä, olis kiva jos oikeesti jaksaisitte panostaa tähän blogiin tai sitten ette pitäis ollenkaan, jos postaukset on aina tämmösiä:/

  VastaaPoista
 4. Mä luulin aluks et viivi on joku 13-14. XDd näyttää siltä ja kirjoituksista päätellen myös 'heeei kamuliiit, jeejee'

  VastaaPoista
 5. hei teijän ei tartte lukee tätä blogii jos on teillä noin paljon moitittavaa!
  viivi ja angelica tekee semmosia postauksia mitä ne haluu ja jos te ette tykkää semmosista nii ÄLKÄÄ LUKEKO jos kerta pitää vaa moittia...
  mun mielestä tää on aivan mahtava ja ihana blogi ja te ootte tosi kauniita! <3

  VastaaPoista
 6. Wow, tosi kaunis oot :-) millä muokkaat näitä kuvia?

  VastaaPoista
 7. oon aivan samaa mieltä edellisen kanssa siitä, että jos blogi ei iske niin sitähän ei ole pakko lukea.. mutta mun on myönnettävä se että mua itseäni myös vähän harmittaa se, että postauksia tulee tosi harvoin ja niissä on aika vähän luettavaa.. joten sillä saralla kun vähä tsempaatte ni voi taas hyvillä mielin käydä lukemassa tätä! ja jos postausideat on vähissä niin esim. kysymyspostaus ois jees! tai sitten postaus jossa listaisitte itellenne merkittävimmät tapahtumat/hetket vaikka viimeisin 5 tai 10 vuoden ajalta:):)

  ja se pitää vielä mainita, että mun mielestä ois ihan kohteliasta vastata kommentteihin. varsinkin niihin jotka on ihan asiallisia, paskan jauhajat voi toki jättää omaan arvoonsa:------)

  VastaaPoista