torstai 3. tammikuuta 2013

SOME XMAS PRESENTS

Mun suu oli niin auki ja niin leveellä henkari suussa -hymyllä, kun avasin yhden paketeista ja tadaaaa, sieltä paljastui mun toivoma mini! Koko jouluaattoilta meni sen tutkailemisessa ja ehkä vielä pari muutakin iltaa..!
Pari houkuttelevaa kirjaa, Pandora-koruun palanen, lahjakortti kasvohoitoon, vähän taloudellista tukea ja lämpöiset lapaset! Wau, joulun materiaalinen puoli osu mun kohdalla ainakin niin nappiin kun olla ja voi. Eikä siinä ruokapuolessakaan ollut kyllä valittamista ;-)
Suklaata, yöpuku ja aamutakki olivat piste iin päälle. Kaikkea hyödyllistä, lämpöstä ja pehmeetä, vähän tekniikkaa ja kirjallisuutta. Mutta, niinkun tiedetään, tasapuolisuuden nimissä koko muu loma onkin ollut sitten yhtä räpeltämistä. Toisaalta, kommellukset on ollu viime vuoden puolella ja oon vahvasti sitä mieltä, että tää vuosi on se mun vuosi. Kirjottelen teille tästä ajatuksesta parin päivän päästä, samoin tuun esittelemään mun instagrammauksia sekä henkkamaukan tilausta, mikä saapuu ens viikolla. Mun järkkärin salama on sanonut itsensä irti ja se vähän vaikeuttaa kuvien ottamista koulun alkaessa, toisaalta ekat kaks viikkoa kamera matkusteleekin jossain toisella puolella maailmaa.. Mutta eiköhän me jotenkin selvitä muruset! Mä ja JB mennää nukkumaan parin tunnin päästä, menkäähän tekin ajoissa, hih!

12 kommenttia:

 1. moikka! mul olis haaste sulle meidän blogissa! :)
  http://siiriandsiiri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hommasin kans joulun jälkeen iPad-minin (Pukki unohti sen minulle tuoda;) ja olen niiiin koukussa! Ihan mahtava vekotin, ja mikä parasta, se sopii niin näppärästi käsilaukkuun mukaan! :D♥

  VastaaPoista
 3. Useammin postauksia!:( Oon vähän pettynyt teidän tahtiin,sillä teitä on kuitenkin kaksi, mutta your call.

  VastaaPoista
 4. Niimpä! Useammin postauksia!!

  VastaaPoista
 5. useemmin joo ja anskulta jotai muutaki ku valitusta siitä miten elämä lahessa ei ookkaa niiiiiii ihanaa eikä aina iha samanlaisii kuvia ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos ei satu miellyttämään niin eipähän tartte lukea, eli your call :)

   Poista
  2. senpä takia luenki aina vaan viivin postaukset :)

   Poista
 6. Hei Ansku nyt vähän mukavampi asenne kritiikkiä kohtaan, se voi olla välillä ihan hyvästäkin :)

  VastaaPoista
 7. Miten teillä voi olla noin hidas postailutahti? :O Ei todellakaan pahalla, mutta olisi kiva lukea joskus jotain, kun niitä odotan. :)

  VastaaPoista
 8. långström viivii ;) hahahahah

  VastaaPoista