maanantai 24. maaliskuuta 2014

FAVOURITS X5

Ostin ketturepun viime kesänä ja se on ollu todella todella kovassa käytössä siitä päivästä lähtien. Vaikka vois kuvitella, et oisin sellanen käsilaukku-tyttö, niin oikeesti mä valitsen aina kettiksen asuun kun asuun. On niin helppoa, kun molemmat kädet on vapaana esim. ostoksilla! Ja oon myös aika haka hukkaamaan niitä ostoskasseja, et nekin saa kätsysti turvaan. Pari kuukautta sitten hankin aika pitkän harkinnan jälkeen tollaset kunnon kokoset kuulokkeet, ja ne osottautu ihan älyttömän hyväks hankinnaks! Vaikka ne heittäis pipon päälle lenkillä, niin musa kuuluu yhtä hyvin ja ihanalla pehmeydellä. En varmaan palaa enään nappikuulokkeisiin ikinä. 
Kasiluokalla mun naamaan alko tulemaan aikamoinen arsenaali kaikenlaisia näppyjä. Välillä niitä oli enemmän, välillä vähemmän. Ei mulla ikinä mitään aknea ollut, mutta paljon pieniä hormoninäppyjä, joista jäi sitten kasvojen toiselle puolelle pikkusia arpia. Yritin tietenkin päästä niistä näppylöistä eroon ja käytin ehkä liian tujuja aineita, koska mitään muutosta ei tapahtunut - välillä jopa paheni. Ja kaikista ihmeellisintä oli se, kun kaikilla kavereilla näpyt parani kesän tullessa ja mulla  tuli viiskertaa enemmän.  Tätä jatku aina lukioon asti, ja puoltoistavuotta sitten päätin hankkia tätä naamaa varten e-pillerit. Sain kaikista hormonipitoisimmat napit, ja nyt mun kasvot on päässyt suuremmista epäpuhtauksista. Välillä tulee jokunen sinne tänne, mutta pääosin näyttää hyvältä.  Samalla kun alotin pillerit, ostin ton Neutrogenan  kasvojenpesuaineen  (pesen sillä meikit ja kasvot aina iltaisin) ja kosteuttajaksi kaikista simppeleimmän: Nivean softin. Voihan se olla, että nykyisen hyvänihon takana on myös se, että kohta oon jo toisella vuosikymmenyksellä.. No anyway näillä mennään ja hyvää tulee - suosittelen!! 
  Oon kokeillu neljää erilaista hiusölyä. Unohtakaa kaikki muut markettien hyllyillä keikkuvat pumppupulloöljyt ja ostakaa tää. En ees tajunnu miten kätevää voi olla öljyn suihkuttaminen. Kädet ei likaannu, öljyä saa just oikeen verran ja tasasesti jokapuolelle. Tuoksu on mieto ja teho ainakin mun reuhkaan on ihan mieletön. Suihkutan tätä joka välissä, kun laitan hiuksia. Suihkun jälkeen ennen föönausta, föönauksen aikana ja hiusten suoristamisen jälkeen. Ja kaiken tän överikäytön jälkeen tätä on jäljellä edelleen puoli pulloa?! Ostamisesta, kun on jo hmmm todella monta kuukautta. Kiitos kuuluu kyllä pikkusiskolle, joka osti tän paikallisesta tokmannista varmaan ihan pelkän ulkonäön takia :-D haha! Superfavourit - oikeesti!!


2 kommenttia:

  1. Voi Viivi oot niin kaunis ja ihanan oloinen tyttö!! Ihan super mahtii kun sulla on nyt aikaa postailla, käyn ihan joka päivä kattomassa ootko tehnyt uusia kirjotuksia(..sillonkin kun oli piiiiiitkiä taukoja) oot ihana <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihana!! Nyt on tosiaan aikaa, toivottavasti ei tuu enään tommosia hiiiirveen pitkiä taukojaksoja :-(

    VastaaPoista