keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

WHAT NOW

Joka päivä sitä miettii, että mitähän sitä tekis tälle tukalle, kun se on aina ollu ihan samanlainen. Tai sitten tiirailee parin vuoden tai vaikka vaan kuukausien vanhoja kuvia ja voivottelee sitä kuinka onkaan ollu hoikka. Jotenkin tuntuu, ettei mikään riitä. Aina on saatava jotain lisää - ulkonäössä ja elämässä. Millon on huono-iho, milloin liian lyhyt ja ruman värinen ja väärän laatunen tukka. Ois niin kiva kattoa itteään peilistä ja olla tyytyväinen ihan kaikkeen
Mut eihän se voi mennä niin. Ei kaikkea voi saada. Vaikka treenaisin itelleni unelmavartalon, niin silti mulla ois nää samat kuivat luonnonkiharat, mitkä ei vaan kasva.  Vuosi sitten mä kirjotin blogiin, että vuonna 2013 mä haluaisin löytää onnellisuuden ja olla sitä. Mä tosiaan löysin sen ja tän onnellisempi en vois ees olla. Joten tänä 2014 vuonna mä haluaisin tehdä itselleni hyvän olon henkisesti ja fyysisesti. Vaikuttaa niihin asioihin, joihin pystyn: ulkonäköön sen kaikilla osa-alueilla. Ikään on tullut lisää numeroita, ja niin on myös painoon. Oon ollu aikamoisessa sairastelukierteessä viimeset kolme vuotta. Viimesin on ollut pahin. Tuntuu suorastaan kamalalta, ettei pysty urheilemaan, vaikka haluaisi. On niin turhauttavaa, kun saa pyöräytettyä treenit käyntiin ja viikon päästä ollaan taas sängynpohjalla.. Mutta koska en oo luovuttaja-tyyppiä, niin eteenpäin vaan eikä lannistuta! Ottakaa tekin hei projektiks hoitaa omaa itseenne. Tehään yhessä jotain sen eteen, et ois hyvä olla - pudotetaan se muutama kilo tai syödään oikeasti terveellisemmin. Katotaan muutaman kuukauden päästä miltä tästä tytöstä tuntuu. Toivottavasti hyvältä!
Mut hei kattokaa, oonhan mä muuttunut! En oo ihan aina näyttäny samalta! Ja hiuksetkin on ollu ainaki vähän erilaiset aina välillä. Toi kakkosvuoden koulukuva on kyllä aika symppis noitten lapsukaisposkien takia..haha! Mun lukio tosiaan loppu ja blogi heräilee jälleen siihen normaaliin postailutahtiin, vai muistatteko enää ees sellasta.. Hups :--) Jos on jotain erityistä mitä haluisitte kuulla mun elämästä lähiaikoina, niin postausehdotuksia saa vinkata kommenttiboksii! 4 kommenttia:

 1. Mullakin on ihan hirvee hiuskriisi. Tekis mieli tehä hiuksille jotain repäsevää, mutta silti aina pysyy samassa vanhassa, turvallisessa.. :D Voisitko tehä postauksen esim. siitä, että miten oot muuttunu henkisesti ja vaikka ulkonäöllisesti vuosien varrella ja mitkä asiat on niihin eniten vaikuttanut? Tai sitten ihan vaan mitkä on sun luottotuotteet kosmetiikassa. Ja tosta painosta kun murehdit.. Oot niin positiivinen ja sädehtivä ihminen, että ihan sama kuinka paljon painat, oot silti upea! Ihanaa kevättä sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Mullaki on ollu varmaan koko ikäni kriisi näitten haituvien kanssa :-D Viime keväänä sitten repäsin oikeen kunnolla, kun värjäsin tän piikkasen liian tummaks.. Ehkä en repäse enää, haha! Mut kannattaa kyl kokeilla jotain uutta, jos vaik löytyiski joku uus kiva lookki :) Aattelin itseasiassa kirjotella semmosen tulevaisuus -postauksen ja siinä samalla kertoa, miten oon ihmisenä kasvanut. Kosmetiikkatuotteitakin oon jo vähän kuvaillukkin, joten joku päivä myös niistä vähän! Hyvää kevättä sullekkin, ja kiitos ihanasta kommentista :-)!

  VastaaPoista
 3. Mullaki on ollu vähän ongelmia hiuksien kanssa kun haluis jotai uutta! :-D olis kiva jos tekisit meikkirutiini tai jonku vastaavan postauksen, koska rakastan sun meikkiä ja ois kiva nähä mitä tuotteita käytät kun teet sen! :)

  VastaaPoista
 4. Jotain meikkijutskaakin vois joo tehdä! :) Ihanaa, kun kommentoit!!

  VastaaPoista