torstai 18. joulukuuta 2014

DIDRIKSONS


Ehkä paras ostos pitkään pitkään aikaan. Ensimmäistä kertaa vaate pisti kunnolla mietityttämään. Hintaa löyty parinsatasen eestä. Oliko se takki niiin hyvä ja hieno, että siitä vois muka maksaa parin kokonaisen työpäivän palkan? Viikko siinä meni pähkäillessä mallaillessa. Mun oli esiteltävä takkia viidelle eri henkilölle ja kuulla positiivinen vastaus jokaiselta ennen kun sain tehtyä päätöksen. En ollut ihan sata varma näyttikö se muidenkin silmään yhtä hyvältä kuin omaani. Ilmeisesti näytti, sillä lopulta takki lähti Stadiumista kotiin. Rento, lämmin, tuulen ja vedenkestävä, tyylikäs ja ihana. Miten noi kaikki ees voi olla samassa paketissa?! En oo katunu päivääkään tätä ostosta. Ensimmäistä kertaa multa tultiin jopa kysymään, että mistä toi sun takki on (!!!!) haha, jeiij!   ps. kuvissa näkyvät uggelit on ostettu Turkista. Aitoa nahkaa ja ihanaa babylampaan karvaa. Oon käyttäny noita valehtelemmatta syksystä lähtien niinsanotusti heeelatiiden ja ne on vieläkin ihan uskomattoman hyvässä kuosissa. Go Turkey!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi sulla! Liityin lukijaksi :-) Ja tuo takki, huhhuh IHANA! <3

  <3: http://sofialaurent.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Uudet lukijat on aina tervetulleita ;) No eikö ookki!

   Poista
 2. Ois tosi kiva jos tekisit "viikon ootd" postauksen. Eli 7 erilaista asukuvaa joka päivältä, ois kiva nähdä vähän mitä sun vaatekaapista löytyy :) ja myös esim. semmonen mihin keräilisit kaikkia kuvia parin vuoden ajalta, kaikenlaisia muistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ite en tykkää semmosista ootd-blogeistaollenkaan, mutta voisihan sitä joskus vaikka kokeilla tommosta asukuvauspläjäystä!

   Poista