lauantai 13. joulukuuta 2014

MATKAKOOSTE

Kenelläkään matkakuumetta, ikävää lämpöiseen? Hep!! Täällä on ainakin. Vaikka kuinka kivaa onkin, kun vihdoin ja viimein satoi vähän enemmän lunta ja kaikki on kaunista, niin en kyllä pistäis pahakseni pientä piipahdusta auringon alle. Tässä teille vähän aurinkoa sunnuntaipäivään! Ja oli muuten aika homma tän videon kanssa, mitä nyt melkeen puolisen vuotta meni ennen kun matkalta kuvattuja viedoita sai edes auki, haha. Nyt aukes ja hätäpäissäni latasin ainoan editointiohjelman minkä tiesin (movie maker) ja leikkailin pätkät kokoon. Vinkkejä otetaan vastaan, ja suosituksia hyvistä editointiohjelmista kanssa! Enjoy!

14 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä <3 sä olet niin kaunis !!! Kuinka pääsit iho-ongelmista eroon sillä sullahan on aivan täydellinen iho nyt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä!! Voisin lähtee takas esim. heti :--D! Voikiitos<3 Täytyy kyllä todeta, etten ihan varmaks tiiä miten se yhtäkkiä parani. Veikkaan, että e-pillereiden aloitus iho-ongelmaan oli hyvä ensiapu ja sitten on tietenkin jo ikääkin tullut, tuotteet vaihtunut ja kiinnostus ihonhoitoon muuttunut valtavasti. En mee, en siis ikinä, meikit nassussa nukkumaan. Joka ilta huolellinen pesu vakkariputsarilla (semmonen oranssi Neutrogena) ja Nivean soft -rasva päälle. Aamulla vesipesu ja rasvaus. Oon aivan superonnellinen tän hetkisestä ihotilanteesta!!

   Poista
 2. ihan super ihana toi video <3 ! voi että ja jooooo täällä ilmottautuu kans yks lomaa kovasti kaipaava.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän tommonen köykänen mutta onneks ajaa asiansa kuitenkin hyvin ja tunnelma välittyy 8) jep, niin täälläki... onneks ennen opiskeluiden alkua on kolme viikkoa lomaa! Enää kuus työvuoroa, ah :D

   Poista
 3. no mäkin popsin noita e-pillereitä mut ei niistä ihmeemmin oo apua ollut :/ ja kans oon eri tuotteita käyttäny jopa apteekista ostetuista lähtien.. Tällä hetkellä käytän semmosia Lumenen tuotteita ja pesen aamuin illoin ja rasvaan kans... :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä muuten myös ihonpuhdistuksissa muutaman kerran. Nekin saatto auttaa mulla! No hyvä, että hoidat noin hyvin :). Kyllä se työ vielä joskus palkintaan, oota vaan!! E-pillereistä Yazit on parhaimmat iho-ongelmien hoidossa, toivottavasti oot saanu ne.

   Poista
 4. Aivan ihanat biksut!! Saanko udella mistä ne on ostettu :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&Mltä ! Ihan älyttömän hyvä malli, jos tarvitsee kunnon tuen. Niitä ei nyt näyttäny olevan henkkamaukan sivuilla, mut pidetää peukut pystyssä et kesäks tulee!! :)

   Poista
 5. tablet.hm.com/fi/product/17223?article=17223-M onko ne nuo? Ja sitten tuohon se alaosa :)

  VastaaPoista
 6. no voi hitsi :( mä nimittäin kans tarviisin hyvän, kunnon tuen. ja noi oli tosi kivan näköiset!

  VastaaPoista